BIZNIS LIGA U KOŠARCI

Proteklog vikenda u organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina startovala je Biznis liga u košarci u kojoj je učešće uzelo 8 ekipa.
Košarkaši kompanija DAD Draexlmaier Automotive, Dijamant Ad, NIS i Menjačnice SPIN, radovali su se pobedama, ali treba odati priznanje za fer, vitešku i korektnu borbu i košarkašima kompanija Mlekoprodukt Ad, Petrohemija, Gradska uprava i Sindikat pošta Srbije, koje su poražene u utakmicama prvog kola.


Volonteri Crvenog krsta ispratili su sve četiri utakmice, a sudije Momir Vojinov, Đorđe Paunov, Ivan Luburić i Pavle Novaković takođe su bili na visini zadatka.

Na pijedestal uspešne organizacije Biznis lige mora se istaći humani karakter i ideja da se sredstvima od humanitarnih priloga prikupi pomoć za decu iz Zrenjanina, korisnike narodne kunjihe Crvenog krsta Zrenjanin. Biznis liga trajaće 15 narednih vikenda, a utakmice će se odigravati nedeljom u terminu od 10 do 14 časova.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina