Међународни сајам спорта

Протеклог викенда одржан је тродневни Међународни сајам спорта, седми по реду, који се организовао у Хали 1 Београдској сајма, а међу учесницима је био и Спортски савез Града Зрењанина, са партнерима.

Сајам је свечано отворен уз пригодне говоре министра омладине и спорта Вање Удовичића, председника Спортског савеза Србије Давора Штефанека и прослављеног српског фудбалера Дејана Станковића. Заједничка оцена је да је 2018. рекордна по броју медаља које су српски спортисти освојили у олимпијским и параолимпијским дисциплинама, и да је српски спорт на добром путу омасовљења и одличних резултата, захваљујући, поред осталог, и значајној подршци државних и спортских институција.

– Спортски савез Зрењанина трећу годину за редом учествовао је на сајму спорта у Београду, а ове године са нама су се представили и зрењанинска Јавна установа „Спортски објекти“, Савез за школски спорт Града Зрењанина, а као наши гости и Туристичка организација Града Зрењанина и зрењанински Црвени крст. Спорт је оно по чему је Зрењанин увек био препознатљив, а ми смо учествовали да поново оправдамо епитет највећег и најбољег Спортског савеза у Србији. Као генерални секретар савеза, могу да кажем да смо имали изузетно запажену презентацију, по оцени свих релевантних спортских чинилаца на Сајму.

Такође треба истаћи да су наш штанд обишли председници и генерални секретари СССи ССВ Давор Штефанек и Горан Маринковић, Слободан Бошкан и Младен Стојшин, као и помоћник грдоначелника Зрењанина Симо Салапура, заменик покрајинског секретара за спорт и омладину Љубомир Станисављев, прослављена пливачица Мирослава Најдановски И многи други.

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijava

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina