Odigran Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji

Treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji održan je u subotu, 1. decembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a u poslepodnevnim satima odigrane su tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.

U konkurenciji pionira 2005/2006. godište slavili su Zrenjaninci koji su u finalu savladali ekipu Srebrenice rezultatom 3:0, a strelci su bili Ognjen Babić, Tadija Ivanica i Ivan Milanović.

U kategoriji veterana, u finalu su se sastali Zavičaj Temerin i Bratunac, a pobedili su Temerinci rezultatom 3:2.

Kod seniora, pobednika kupa odlučili su penali. Domaćin SAS uspeo je na taj način da savlada ekipu Srpske, a golman „sasovaca“ Đuro Rodić proglašen je za najboljeg aktera meča.

Organizatori ovog kupa bili su Ustanova Republike Srpske u Srbiji, Zavičajno udruženje „Kraljeva Gora“ – Zrenjanin, KMF SAS i Zavičajno sportsko udruženje „Drina Una“ iz Beograda.

Takmičare i gledaoce su pozdravili pomoćnik direktora Kancelarije Republike Srpske u Beogradu Borislav Maksimović i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.


Preuzeto sa: https://www.zrenjaninski.com/sport/odigran-zavicajni-futsal-kup-republike-srpske-u-srbiji-foto/


Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina