Одигран Завичајни футсал куп Републике Српске у Србији

Трећи Завичајни футсал куп Републике Српске у Србији одржан је у суботу, 1. децембра, у Кристалној дворани у Зрењанину, а у послеподневним сатима одигране су три финалне утакмице купа у конкуренцији пионира, ветерана и сениора.

У конкуренцији пионира 2005/2006. годиште славили су Зрењанинци који су у финалу савладали екипу Сребренице резултатом 3:0, а стрелци су били Огњен Бабић, Тадија Иваница и Иван Милановић.

У категорији ветерана, у финалу су се састали Завичај Темерин и Братунац, а победили су Темеринци резултатом 3:2.

Код сениора, победника купа одлучили су пенали. Домаћин САС успео је на тај начин да савлада екипу Српске, а голман „сасоваца“ Ђуро Родић проглашен је за најбољег актера меча.

Организатори овог купа били су Установа Републике Српске у Србији, Завичајно удружење „Краљева Гора“ – Зрењанин, КМФ САС и Завичајно спортско удружење „Дрина Уна“ из Београда.

Такмичаре и гледаоце су поздравили помоћник директора Канцеларије Републике Српске у Београду Борислав Максимовић и помоћник градоначелника Зрењанина Симо Салапура.


Преузето са: https://www.zrenjaninski.com/sport/odigran-zavicajni-futsal-kup-republike-srpske-u-srbiji-foto/


Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijava

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina