Пројекција филма – Женско лице спорта у Зрењанину

У Барокној сали града Зрењанина у уторак, 11. децембра 2018. године, у 18 часова биће премијерно приказан филм „Женско лице спорта у Зрењанину”. Аутори филма су Стојанка Лекић, покрајинска посланица, бивша спортисткиња и дугогодишња спортска радница и Синиша Оњин кустос историчар Народног музеја у Зрењанину. Продукцију документарног филма потписује “Удружење печат”, док је извршна продукција „Дигитал Стyле“.Реализацију пројекта је подржао Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама.

Филм је саставни део пројекта “Женско лице спорта у Зрењанину“, у оквиру кога је била и изложба у Великом салону Народног музеја у периоду од 1. октобра до 10. новембра.

У филму кроз интервјуе 17 зрењанинских спортисткиња откривамо какви су били њихови почеци, како су се радовале победама, а како су подносиле поразе, шта их је мотивисало, причали смо са њима о породици, исхрани, тренинзима, омиљеним медаљама..

Завирите у свет спорта кроз седму уметност.

Преузето са: http://www.muzejzrenjanin.org.rs/sr/aktivnosti/projekcije/projekcija-filma-zensko-lice-sporta-u-zrenjaninu.html

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijava

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina