Projekcija filma – Žensko lice sporta u Zrenjaninu

U Baroknoj sali grada Zrenjanina u utorak, 11. decembra 2018. godine, u 18 časova biće premijerno prikazan film „Žensko lice sporta u Zrenjaninu”. Autori filma su Stojanka Lekić, pokrajinska poslanica, bivša sportistkinja i dugogodišnja sportska radnica i Siniša Onjin kustos istoričar Narodnog muzeja u Zrenjaninu. Produkciju dokumentarnog filma potpisuje “Udruženje pečat”, dok je izvršna produkcija „Digital Style“.Realizaciju projekta je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Film je sastavni deo projekta “Žensko lice sporta u Zrenjaninu“, u okviru koga je bila i izložba u Velikom salonu Narodnog muzeja u periodu od 1. oktobra do 10. novembra.

U filmu kroz intervjue 17 zrenjaninskih sportistkinja otkrivamo kakvi su bili njihovi počeci, kako su se radovale pobedama, a kako su podnosile poraze, šta ih je motivisalo, pričali smo sa njima o porodici, ishrani, treninzima, omiljenim medaljama..

Zavirite u svet sporta kroz sedmu umetnost.

Preuzeto sa: http://www.muzejzrenjanin.org.rs/sr/aktivnosti/projekcije/projekcija-filma-zensko-lice-sporta-u-zrenjaninu.html

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina