Kićenje jelke u Avivu

Tradicionalna manifestacija u Aviv Parku, izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina, protekla je i ove godine u dobrom raspoloženju, a svi koji su se u nju uključili postali su i deo jedne lepe humanitarne priče, usmerene ka pomoći deci bez roditeljskog staranja. Sportski savez grada Zrenjanina podržao je i ovoga puta manifestaciju, a jelku su ukrašaval sportisti FK Junior Team, FK akademija Bambi, Škola fudbala Proleter ZR, Tekvondo klub Zrenjanin, Rukometni klub Lehel, Atletski klub AS 023 i SF udruženje Sporto 023.


Iako je takmičarski deo manifestacije bio u drugom planu, jer su se svi učesnici dobro zabavljali ukrašavajući jelke, odabrane su i one najlepše – pobednik je jelka Centra za socijalni rad, drugo mesto podelili su Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ i Centar za edukaciju “Big Ben”, a treće mesto pripalo je Sportskom savezu grada Zrenjanina. Treba istaći da su deca sportisti sakupili oko 40 paketića slatkiša, za decu koja žive u hraniteljskim porodicama, a novčanu nagradu Sportski savez donirao je Centru za socijalni rad.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina