Кићење јелке у Авиву

Традиционална манифестација у Авив Парку, избор најлепше новогодишње јелке Зрењанина, протекла је и ове године у добром расположењу, а сви који су се у њу укључили постали су и део једне лепе хуманитарне приче, усмерене ка помоћи деци без родитељског старања. Спортски савез града Зрењанина подржао је и овога пута манифестацију, а јелку су украшавал спортисти ФК Јуниор Теам, ФК академија Бамби, Школа фудбала Пролетер ЗР, Теквондо клуб Зрењанин, Рукометни клуб Лехел, Атлетски клуб АС 023 и СФ удружење Спорто 023.


Иако је такмичарски део манифестације био у другом плану, јер су се сви учесници добро забављали украшавајући јелке, одабране су и оне најлепше – победник је јелка Центра за социјални рад, друго место поделили су Основна школа „Петар Петровић Његош“ и Центар за едукацију “Биг Бен”, а треће место припало је Спортском савезу града Зрењанина. Треба истаћи да су деца спортисти сакупили око 40 пакетића слаткиша, за децу која живе у хранитељским породицама, а новчану награду Спортски савез донирао је Центру за социјални рад.

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijava

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina