HUMANE DIMENZIJE KARATEA

Povodom jubileja – 50 godina karate sporta u Zrenjaninu, u nedelju 15. decembra sa početkom od 11.00 časova biće održan prvi gradski humanitarni karate seminar pod sloganom – humane dimenzije karatea!

Biće to prilika da se okupe osnivači prvog karate kluba, prošli, sadašnji i budući šampioni, sudije i treneri, ali i vežbači i simpatizeri najmasovnijeg borilačkog sporta na svetu. Na čak deset tatamija u Kristalnoj dvorani, pod stručnim nadzorom iskustnih karate majstora i instruktora, biće prikazani svi aspekti karatea: rekreativni, korektivni, realni, takmičarski, adaptirani, karate kao samoodbrana… Po prvi put, SVI gradski karate klubovi su uključeni u realizaciju ove manifestacije i ovim putem POZIVAJU sve nekadašnje karatiste da se priključe ovom događaju koji će imati i humanitarni karakter, jer će svi učesnici moći da doniraju priloge za već poznatu gradsku humanitarnu akciju “Sportom za bolje sutra”. Pokrovitelj manifestacije je Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina