АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

У четвртак, 9. априла 2020. године у термину од 9,00 до 12,00 часова крв можете дати на акцији која ће бити организована у просторијама Културног центра у Зрењанину. И током ванредног стања од изузетне је важности да трансфузијско лечење буде континуирано и сигурно.

У ситуацији у којој се налазимо везано за Ковид-19, не смемо заборавити да крв нема алтернативу и да постоје они којима је неопходна без обзира на све. Свака јединица крви је драгоцена. Дај крв! Спаси живот! У случају увођења нових мера од стране Владе РС рад ће бити уклађен а ви благовремено обавештени у случају евентуалних измена у вези са одржавањем акције добровољног давања крви.
Све новости и евентуалне промене у вези са акцијама и процедуром добровољног давања крви током ванредног стања редовно ће бити објављиване на фејсбук страници Црвеног крста Зрењанин као и на званичном сајту Црвеног крста Зрењанин www.ckzr.org.rs.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina