Savetovanje iz oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi

Crveni krst Novog Sada je, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine a u okviru Programa edukativno motivacionog rada, u periodu od 7. do 9. oktobra 2022. godine u Vrnjačkoj banji, organizovao Savetovanje za volontere, saradnike i organizatore akcija dobrovoljnog davalaštva krvi. Savetovanju je prisustvovalo 98 učesnika iz Crvenog krsta Novog Sada i Crvenog krsta Severne Makedonije.
U cilju podizanje svesti o kulturi dobrovoljnog davanja krvi, sticanje veština komunikacije i pozitivnog pristupa pre svega prema potencijalnim dobrovoljnim davaocima krvi, predstavnice Crvenog krsta Zrenjanin koje su učestvovale u edukaciji bile su:
Aleksandra Tanasijević, sekretar
Jelena Domjeskov, samostalni stručni saradnik
Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina i
Sonja Jović, saradnik Crvenog krsta u ETŠ „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu
Crveni krst Zrenjanin upućuje sve čestitke Crvenom krstu Novog Sada Crveni krst Novog Sada na izuzetnoj organizaciji Savetovanja a posebnu zahvalnost na srdačnom gostoprimstvu kolegama Sekretarijata Gradske organizacije Crvenog krsta Novog Sada na čelu sa sekretarom Draganom Lazićem!

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijava

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina