Саветовање из области добровољног давалаштва крви

Црвени крст Новог Сада је, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине а у оквиру Програма едукативно мотивационог рада, у периоду од 7. до 9. октобра 2022. године у Врњачкој бањи, организовао Саветовање за волонтере, сараднике и организаторе акција добровољног давалаштва крви. Саветовању је присуствовало 98 учесника из Црвеног крста Новог Сада и Црвеног крста Северне Македоније.
У циљу подизање свести о култури добровољног давања крви, стицање вештина комуникације и позитивног приступа пре свега према потенцијалним добровољним даваоцима крви, представнице Црвеног крста Зрењанин које су учествовале у едукацији биле су:
Александра Танасијевић, секретар
Јелена Домјесков, самостални стручни сарадник
Вукосава Ђапић Атанацковић, генерални секретар Спортског савеза града Зрењанина и
Соња Јовић, сарадник Црвеног крста у ЕТШ „Јован Трајковић“ у Зрењанину
Црвени крст Зрењанин упућује све честитке Црвеном крсту Новог Сада Crveni krst Novog Sada на изузетној организацији Саветовања а посебну захвалност на срдачном гостопримству колегама Секретаријата Градске организације Црвеног крста Новог Сада на челу са секретаром Драганом Лазићем!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina